Ravema Fruct

Ravema Fruct е регистрирана търговска марка на най-новото и модерно предприятие за производство на висококачествени плодови, зеленчукови консерви и замразени плодове и зеленчуци.Предприятието започна работа през лятото на 2015 година. Предприятието се състои от два модула.


Модул за преработка, стерилизиране и консервиране на плодове, зеленчуци и готови ястия.

Модул за сортиране и дълбоко замразяване на плодове и зеленчуци.
no img

Фабриката е оборудвана с всички необходими линии и съоръжения, необходими за предприятие от хранително вкусовата промишленост. Това позволява производството на висококачествени и разнообразни зеленчукови и плодови консерви.

Машините и съоръженията във фабриката, отговарят на всички изискванията на Българската Агенция по Безопасност на Храните „БАБХ“. Внедрена е НАССР системата в съответствие със Закона за храните.

В консервната фабрика използваме системи за мониторинг и наблюдение на критичните точки. Разполагаме с хладилна база, плодохранилище и други необходими за висок стандарт на функциониране условия. Машините са на български производители. Разполагаме с високо квалифициран персонал от инженери, технолози и специалисти, които следят за качеството на изкупните суровини и осъществяват производствената дейност, отговаряща на изискванията на ЕС.

Фирмата работи със собствени насаждения, отгледани в разположения в съседство модерен оранжериен комплекс с площ от 60 дка и открити площи. Високо квалифицираният персонал във фабриката прилага стриктен контрол на веригата „суровина-готов“ продукт. Пресните продукти се обработват старателно с цел запазване на витамините, минералите всички полезни съставки.

Производственият асортимент включва широка гама замразени и консервирани плодове и зеленчуци, както и готови ястия и деликатеси с типичен за Балканския полуостров вкус, приготвени по оригинални рецепти. Концепцията ни включва също и производство под търговска марка и по рецепта на клиента. Капацитетът на предприятието е 10 000 тона стерилизирани консерви от плодове и зеленчуци и 800 тона замразени плодове и зеленчуци годишно.

Осъществяването на строг входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на готовите продукти. Консервната фабрика има възможността успешно да задоволи търсенето на местния пазар, както и да отговорим на интерес към продуктите ни от чужбина. Въпреки, че сме от скоро на пазара, вече сме одобрен доставчик на реномирани хотели. Нашата цел е да изпълним желанията на нашите клиенти и потребители.


Имате ли въпроси ?

Тук сме за да помогнем.

Контакти